miercuri , mai 22 2024
Home / Sanatate / Optica Medicala

Optica Medicala

Optica Medicala

O clinica specializata de Optica Medicala ofera o gama extinsa de servicii. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea atat medici primari, cat si medici specialisti oftalmologi. Se acorda consultatii oftalmologice gratuite atat adultilor, cat si celor mici. Este recomandata minim o consultatie anuala, privind sanatatea oculara.

Optica MedicalaConsultatia oftalmologica are loc intr-un Cabinet Oftalmologic Brasov. Se va masura acuitatea vizuala. Acesta este primul pas. Autorefractomeria presupune modalitatea in care se determina dioptriile, in mod computerizat. Se efectueaza un examen biomicroscopic al polului anterior si a anexelor oculare. Tensiunea oculara se masoara folosind un tonometru si un aplanometru.

Examenul fondului de ochi se realizeaza cu ajutorul unei lentile noncontact. Analizand rezultatele obtinute se vor prescrie fie ochelari de vedere, fie lentile de contact. Se poate testa inclusiv simtul cromatic utilizand asa numitele tabele pseudoizocromatice. Cand situatia o impune, se va testa secretia lacrimala. Daca se constata existenta unor corpi straini conjunctivali, acestia vor fi extrasi. Pentru toate tipurile de afectiuni, fie acute, fie cronice se va prescrie tratamentul corespunzator.

Check Also

Ortodontie Brasov

Ortodontie Brasov

Ce tratamente sunt efectuate in cabinetele de ortodontie Brasov? Cand vine vorba despre ortodontie Brasov, …

Close