duminică , aprilie 21 2024
Home / Sanatate / Consult Oftalmologic

Consult Oftalmologic

Consult Oftalmologic

Orice Consult Oftalmologic presupune realizarea mai multor etape medicale. La orice pacient se va determina acuitatea vizuala. Pacientul va citi niste cifre si niste litere de pe un panou luminos. Acest panou este situat la o anumita distanta. Se va testa si vederea de aproape. Se va citi un text imprimat.

Consult OftalmologicIn functie de rezultatele acestor teste, medicul specializat de la Optica Brasov va hotari daca pacientul are nevoie sau nu de ochelari. Se verifica si miscarea ochilor. In termeni medicali acest procedeu poarta denumirea de verificare a motilitatii oculare. In acest fel se va depista daca pacientul sufera sau nu de strabism.

Se testeaza si vederea binoculara. Aceasta inseamna ca se va testa capacitatea ochilor de a functiona in mod simultan. In functie de constatari se va prescrie sau nu tratament. Pentru examinarea globului ocular, a irisului, cristalinului sau corneei se va face biomicroscopie. Se va folosi o substanta colorata numita fluoresceina. Este o substanta care nu modifica vederea.

Check Also

Ortodontie Brasov

Ortodontie Brasov

Ce tratamente sunt efectuate in cabinetele de ortodontie Brasov? Cand vine vorba despre ortodontie Brasov, …

Close