miercuri , mai 22 2024
Home / Constructii / Case Prefabricate

Case Prefabricate

Beneficiile unei case prefabricate

In afara caselor din caramida si BCA, exista acum si posibilitatea de a opta pentru case prefabricate. Acestea sunt de fapt casele modulare care, devin mai populare cu fiecare zi care trece in Romania si nu numai.

Daca intentionati sa construiti sau sa cumparati o casa, ar trebui sa cititi articolul pana la final. Veti afla informatii cu privire la casele modulare. Veti putea descoperi unele dintre avantajele majore ale acestui tip de case. Veti intelege perfect de ce este indicat sa optati pentru o astfel de casa. Asadar, sa vedem despre ce este vorba!

Case prefabricate: Avantaje semnificative

Foart multe avantaje sunt asociate cu acest tip de case in ultimul timp. Proprietarii unor astfel de case sunt foarte fericiti si satisfacuti datorita alegerii facute. In continuare enumeram pe scurt cateva asemenea avantaje.

1. Costuri reduse

In cazul in care nu stiati, casele prefabricate pot fi construite cu 50% mai putin decat casele de dimensiuni similare construite pe santier. Aceste case sunt construite intr-un mod mai eficient deoarece sunt construite intr-un mediu interior centralizat, controlat.

Case PrefabricateDeoarece casa nu este construita pe santier, nu exista factori precum vremea nefavorabila care sa intarzie lucrarea sau care sa duca la costuri suplimentare. Nu exista de asemenea riscul furtului de materiale precum pe santier, nu exista riscul vandalismului, etc.

Deci, toti acesti factori duc intr-un final la reducerea costurilor. In plus, producatorii de case prefabricate cumpara in vrac si in general primesc reduceri mari la materialele de constructie. Astfel, isi permit sa produca si sa vanda casele prefabricate cu pana la 50% mai ieftine in comparatie cu casele traditionale de dimensiuni similare.

2. Mai putine deseuri

Costurile de eliminare a deseurilor de constructii sunt, de asemenea, considerate eliminate. In cazul caselor prefabricate, cea mai mare parte a deseurilor este eliminata in fabrica sau reciclata.

Carcasa construita din fabrica reduce de asemenea, risipa ​​timpului cat si in costuri pentru inlocuirea materialelor defecte, cum ar fi stifturi deformate, placi deteriorate etc.

Motivul este ca majoritatea furnizorilor de materiale trimit materialele alese producatorilor de case modulare, datorita faptului ca acestia sunt clienti de volum.

Mai mult, deoarece cheresteaua, panourile sandwich si alte componente ale cladirii sunt depozitate in depozite acoperite si instalate in cladiri climatizate.

Din acest motiv, distrugerea materialelor de constructie din cauza intemperiilor (umezeala, inghet etc.) este practic eliminata.

3. Mai putin timp pentru a construi o casa

Ciclurile de productie pentru casele prefabricate sunt mai scurte. O casa construita pe santier dureaza de obicei mai mult de trei luni de la inceputul lucrarilor si pana la sfarsit.
Asamblarea pe santier, productia si configurarea unei case modulare sau prefabricate pot dura o luna sau mai putin. Desigur, acest lucru depinde de complexitatea unitatilor cu mai multe sectiuni.

4. Controlul calitatii

Controlul calitatii caselor prefabricate este superior deoarece acestea sunt produse intr-un cadru climatizat de catre profesionisti care construiesc case zilnic. Acesti angajati sunt specialisti; ei repeta zilnic aceleasi sarcini, sunt supusi supravegherii de catre meseriasi calificati si au pregatire continua.

Masinile, uneltele si tehnologia utilizate in fabrica sunt de ultima generatie. Acest lucru accelereaza constructia si are ca rezultat o mai mare precizie. Sabloane, computere si lasere sunt folosite pentru a asigura taieturi si imbinari aproape perfecte.

Concluzie

Cand vine vorba despre case prefabricate, un lucru este sigur. Acestea au preturi atractive si foarte multe beneficii de oferit proprietarilor. Din acest motiv, pot reprezenta solutia perfecta pentru toti cei care isi doresc o casa.

Check Also

Containere De Locuit

Containere De Locuit

Exista containere de locuit avantajoase? Stiati ca multe persoane care nu dispun de un buget …

Close