miercuri , mai 22 2024
Home / Sanatate / Analize Medicale Brasov

Analize Medicale Brasov

Analize Medicale Brasov

Recomandarile de Analize Medicale Brasov sunt extrem de importante. Aceste analize sunt importanbte nu doar in situatia in care suferiti de o afectiunie. Dar si atunci cand doriti sa va asigurati ca starea dvs de sanatate este optima. Aceste analize pot ajuta la un diagnostic mai precis, dar si la depistarea unor afectiuni fara simptome.

Exista patru analize medicale principale recomandate

Aceste analize sunt:

  1. Hemoleucograma completa;
  2. Hemocultura;
  3. Markerii inflamatori;
  4. Glicemia.

Orice recomandare de Analize Medicale Brasov ar trebuie sa contina Hemoleucograma completa. Deaorece, aceasta analiza poate aduce la iveala afectiuni fara simtome sau cu simptome usoare de trecut cu vederea. Printre acestea se numara anemia sai leucemia. Aceasta analiza are ca scop verificarea numarului si volumui de celule din sange. Celulele principale avute in vedere sunt: celulele rosii si albe, trombocitele, eritrocitele si hemoglobina.

Analize Medicale BrasovO alta analiza des intalnita, dar mai ales in timpul spitalizarii, este hemocultura. Aceasta a fost conceputa pentru a identifica culturi de bacterii patogene si fungi din sange. A treia analiza in lista noastra reprezinta markerii inflamatorii. Printre acestea se numara: VSH (viteza de sedimentare a hematiilor), Fib (fibrinogenul) si PCS/CRP (proteina C reactiva). Aceasta analiza se recomanda pentru depistarea unor afectiuni inflamatorii din diferite parti ale corpului.

Analize Medicale Brasov

O ultima analiza, dar cu atat mai importanta este glicemia. Aceasta analiza este inclusa in orice reocmandare de rutina sau de urgenta. Glicemia este importanta pentru masurarea cantitatii de zahar din sange. Astfel, fiind un aliat important in depistarea diabetului zaharat. Dar trebuie tinut minte ca inaintea recoltarii cu o seara (chiar de pe la ora 18:00) nu aveti voie sa mai consumati zahar sau alte alimtente sau bauturi (inafara de apa). Orice consumati poate influenta rezultatele glicemiei.

A face cateva analize de rutina, chiar daca va simtiti bine, nu este o idee rea. Foarte multe afectiuni, cum ar fi anemiile, diabetul zaharat incipit sau multe altele, nu prezitna mereu simptome. Astfel, fiind depistate doar rin analize medicale. Programati-va acum si asigurati-va ca starea dsv de sanatate este optima.

Check Also

Ortodontie Brasov

Ortodontie Brasov

Ce tratamente sunt efectuate in cabinetele de ortodontie Brasov? Cand vine vorba despre ortodontie Brasov, …

Close