duminică , aprilie 21 2024
Home / Hoteluri / De ce sa alegi hotel Brasov?

De ce sa alegi hotel Brasov?

De ce sa alegi Hotel Brasov?

Ai nevoie de un loc de cazare? Cauti sa mananci ceva deosebit si nu ceva banal din nou? Nu ai gasit locatia perfecta pentru un eveniment unic? Te poti relaxa, hotel Brasov este raspunsul la toate aceste intrebari.

De ce sa alegi hotel Brasov?

Localizat in Brasov, in vecinatatea zonei comerciale, hotelul  Brasov 4* se prezinta ca fiind primul hotel ce apartine unui lant international care exceleaza prin profesionalism si calitate.

Hotel BrasovIndiferent ce necesitatea pentru care esti in cautarea unui hotel, poti apela la acesta. Ofera serviciile de baza din turism, si anume cazare si alimentatie publica. Pe langa acestea, au si servicii complementare, cum ar fi organizare evenimente si centru Spa.

Nuntile si botezurile sunt doua evenimente speciale din viata fiecaruia. Hotel Brasov pune la dispozitia clientilor 2 restaurante si echipa de organizari evenimente. Echipa este atenta la detalii, va asculta ideile si vin cu planul de actiuni. Salile pot fi decorate dupa preferinte, se tine cont daca va fi o petrecere numeroasa sau restransa, traditionala sau moderna.

Evenimentele de tip corporate au loc in salile de conferinta.

Restaurante unice la hotel din Brasov

Restaurantele din cadrul hotelului au tematici diferite. The Grill foloseste tehnica Live Cooking, si servesc preparate traditionale delicioase. Au program pentru mic dejun 7-10, dejun 12-15, iar cina 18-23. Capacitatea restaurantului este de 100 de invitati. Restaurantul Sakura are bucatari instruiti in Japonia care pregatesc mancare chiar in fata clientilor, oferind in acelasi timp un spectacol teppan. Acesta are o capacitate mai mica, gazduind 20 de persoane, si este deschis in intervalul orar 18-24.

Daca v-ati convins, contactati cu incredere echipa de profesionisti care alcatuiesc hotel Brasov.

Check Also

Vanzari Case Brasov

Cazarea in hoteluri Brasov ideale

Cazarea in hoteluri Brasov ideale Exista posibilitatea sa ai probleme atunci cand vine vorba despre …

Close