duminică , aprilie 21 2024
Home / Cazare / Pensiune Rasnov

Pensiune Rasnov

Care este cea mai buna Pensiune Rasnov?

Pensiune Rasnov asigura confortul necesar petrecerii unei vacante minunate in familie. Se asigura intimitate maxima. Linistea, petrecerea timpului liber in natura, gazdele minunate, mancarurile simple si naturale contribuie la crearea unei atmosfere agreabile, de neuitat pentru toti oaspetii pensiunii.

Alegerea unei pensiuni turistice reprezinta cea mai economica varianta din punct de vedere al costurilor. Serviciile calitative sunt oferite tuturor la preturi accesibile. De cele mai multe ori, micul dejun este inclus in pretul camerei. Acesta este de tip bufet suedez. Pensiunile se diferentiaza in functie de categoirii, de la cele mai simple la cele mai luxoase.

Alege Pensiune Rasnov

Pensiune RasnovCazarea la un Hotel Rasnov ofera inclusiv si variante multiple de divertisment. Turistii pot merge in diferitele excursii care se organizeaza in zona montana. Pot face drumetii montane, pe jos sau cu motociclete si atv-uri. Exista, in acest sens, si centre de inchiriere echipamente specifice anumitor tipuri de excursii. In timpul iernii se pot practica cele mai diverse sporturi de iarna. Proprietarii pensiunilor dispun de pachete de servicii pe care le ofera turistilor la preturi foarte accesibile.

Oaspetii sunt primiti cu multa caldura. Personalul pensiunii este la dispozitia turistilor in permanenta. Spatiul de cazare adecvat asigura confort si intimitate maxima.

Pensiune Rasnov – facilitati

Relaxarea in linistea muntelui prezinta o importanta majora pentru majoritatea turistilor cand vine vorba despre alegerea vacantei perfecte. Cazarea la o Pensiune Rasnov confera o multitudine de beneficii si avantaje. Se poate alege o pensiune mai mare, care este situata pe trei nivele. Facilitatile de cazare oferite sunt multiple. In interiorul pensiunii se gasesc noua camere duble, trei camere triple si doua apartamente. In incinta, la parter se gaseste si un restaurant.

Capacitatea acestuia este de nouazeci de locuri. La Hotel Rasnov se pot organiza inclusiv evenimente deosebite, cum ar fi nunti si botezuri. Exista si terasa exterioara care poate fi special amenajata pentru un numar de cincizeci de persoane. Cei care merg la munte in interes de afaceri au la dispozitie si o sala de conferinta, cu dotari specifice.

Check Also

Cazare Ghimbav Pensiuni

Cazare Ghimbav Pensiuni

Merita sa optez pentru cazare Ghimbav pensiuni? Stiati ca exista turisti care se intreaba daca …

Close