miercuri , iunie 12 2024
Home / Sanatate / Ochelari Copii

Ochelari Copii

Ochelari Copii

Pentru tratarea afectiunilor oculare, cei mici pot purta Ochelari Copii. Exista tot mai multe centre de oftalmologie pediatrice special constituite pentru copii. Medicii oftalmologi dispun de o pregatire si de o experienta profesionala superioara. Lucrul cu copiii implica o precautie, o atentie si o grija deosebita.

Ochelari CopiiMedicii care lucreaza in centrele de Oftalmologie Copii Brasov sunt specializati in oftalmopediatrie. Acestia diagnosticheaza si trateaza foarte multe afectiuni la nivelul ochilor ale copiilor de toate varstele. Acestia se adreseaza, in egala masura copiilor, adolescentilor si tinerilor. Cele mai frecvente boli oculare sunt: ambiopie, astigmatism, conjunctivita, glaucom, retinopatia la prematuritate, miopia.

O vedere perfecta este esentiala la copii. Influenteaza foarte mult procesul de invatare si de dezvoltare al celui mic. Controalele oftalmologice regulate sunt obligatorii. Acestea reprezinta singura modalitate in care pot fi depistate afectiunile oculare de la varste fragede. Cu cat aceste boli oculare sunt depistate mai repede, cu atat exista mai multe sanse de vindecare totala. In acest fel copilul va avea o vedere normala.

Check Also

Ortodontie Brasov

Ortodontie Brasov

Ce tratamente sunt efectuate in cabinetele de ortodontie Brasov? Cand vine vorba despre ortodontie Brasov, …

Close