miercuri , iunie 12 2024
Home / Sanatate / Operatii Pe Pleoape

Operatii Pe Pleoape

Ce beneficii obtin in urma unei operatii pe pleoape?

Stiati ca multe reprezentante ale sexului frumos cauta in fiecare zi pe Google informatii despre beneficiile unei operatii pe pleoape. Acest lucru se intampla mai ales in cazul in care au cunostinte care au optat deja pentru blefaroplastie.

Operatia pe pleoape sau blefaroplastia vine la pachet cu foarte multe beneficii. Nu ne-ar trebui ore intregi sa discutam despre fiecare dintre aceste beneficii in parte. Nu vom prezenta amanuntit fiecare detaliu al procedurii, ci vom discuta pe scurt despre acestea.

Daca va surade ideea unei astfel de interventii chirurgicale, cititi cu mare atentie. Tot ceea ce veti afla din randurile urmatoare, va poate fi de mare ajutor.

Procedurile de operatii pe pleoape: Beneficii

Dupa cum spuneam, exista multe beneficii ale unei Operatii Pe Pleoape despre care am putea discuta ore in sir. Vi le prezentam in continuare pe cele mai importante dintre acestea, chiar acum!

1. Procedura de blefaroplastie ofera o vedere imbunatatita

In cazurile de cadere sau umflare extrema a pleoapelor superioare, imbunatatirea vederii poate fi o motivatie majora pentru un pacient sa solicite blefaroplastia.

Operatii Pe PleoapeUneori, este posibil ca pacientii sa nu se gandeasca la modul in care procedura ar putea afecta vederea, iar motivatia principala poate fi imbunatatirea estetica. Cu toate acestea, chiar daca sunteti supus doar unei proceduri moderate, va puteti bucura totusi de un camp vizual extins.

2. Obtineti o frunte mai neteda

Daca pleoapele superioare se simt grele si va incalca capacitatea de a vedea, este posibil sa fi deprins obiceiul de a ridica sprancenele pentru o vedere mai buna.

Aceasta actiune repetata poate contribui la aparitia ridurilor adanci in frunte. Cand eliminati aceasta greutate suplimentara prin blefaroplastie, puteti elimina de asemenea obiceiul de a ridica sprancenele. In acest fel, pielea va ramane mult mai neteda.

3. Ochi mai stralucitori

Cand pielea suplimentara si umflarea va inconjoara ochii, acestea pot impiedica lumina sa ajunga la irisii care le dau culoare.

Acest lucru va poate atenua aspectul ochilor. Blefaroplastia permite ca mai multa lumina sa fie infuzata ochilor, astfel incat acestia sa poata straluci si sa arate mai stralucitor.

4. Forma ochiului mai tanara

Odata cu trecerea timpului si cu inaintarea in varsta, forma ochilor poate deveni mai rotunda si mai ingusta orizontal. Acest lucru este cauzat in mod normal de modificari ale pleoapelor inferioare. Pielea devine mai slabita si ingreunata de buzunarele de grasime. O ridicare a pleoapelor inferioare poate ajuta la eliminarea acestei greutati suplimentare si le poate oferi ochilor o forma mai tanara.

5. Reducerea migrenelor

Pe langa aspectul imbunatatit, un lifting al pleoapelor superioare poate oferi o usurare unor persoane care sufera de migrena. Intr-un mic studiu recent, blefaroplastia care a vizat nervi specifici a oferit la 90% dintre participanti o imbunatatire cu 50% a migrenelor.

Dupa un an, 51% dintre participanti au raportat ca nu au deloc migrene. In timp ce studiul are punctele sale slabe, ameliorarea durerilor de cap s-ar putea dovedi a fi un beneficiu secundar. Este insa un beneficiu important pentru unii suferinzi de migrena si care se gandesc oricum la blefaroplastie.

Concluzie

Indiferent de motivele pentru care ati fost adept al unei operatii pe pleoape, veti vedea cele mai bune rezultate. Fireste, este extrem de important ca interventia chirurgicala sa fie efectuata de catre un specialist cu o vasta experienta in domeniu. Acesta va ofera si cele mai bune informatii pentru recuperare rapida.

Check Also

Ortodontie Brasov

Ortodontie Brasov

Ce tratamente sunt efectuate in cabinetele de ortodontie Brasov? Cand vine vorba despre ortodontie Brasov, …

Close