miercuri , iunie 12 2024
Home / Pensiuni / Sfaturi utile pentru cazare Brasov

Sfaturi utile pentru cazare Brasov

Serviciul de cazare Brasov

Excursiile la munte au reprezentat dintotdeauna escapada perfecta in ciudat duratei acesteia. Poate fi vorba de un weekend sau de mai multe zile. Acesta este locul perfect de a te contopi cu natura si de a scapa de forfota orasului.

Daca esti in cautare de locuri de cazare Brasov iti putem oferi cateva sfaturi utile in alegerea optiunii optime.

Sfaturi pentru cazare Brasov

Primul lucru atunci cand pleci in vacanta este sa te interesezi despre zona ce urmeaza sa o vizitezi. Cauti informatii despre cele mai frumoase zone turistice, imprejurimile orasului, activitatile ce merita incercate.

cazare BrasovIn functie de aceste elemente se cauta locul perfect de cazare. Pozitionarea trebuie sa fie usor accesibila si in vecinatatea obiectivelelor turistice principale. Desigur, se tine cont si de costurile de cazare accesibile.

O sugestie buna pentru orasul Brasov ar fi pensiunea cu o clasificare de 3 stele. Este situata in centrul orasului, exact in apropierea principalelor atractii turistice. La 2 minute de mers pe jos se afla statia de autobuz, iar la 7 minute Centrul Istoric. Obiectivele istorice si turistice ale Brasovului se afla chiar in aceasta zona. Ne referim la Biserica Neagra, Piata Sfatului, strada Sforii, Turnul Negru si cel Alb, Cetatuia Brasovului si multe altele. Strada Republicii este zona pietonala cea mai cutreierata. Este plina de magazine, baruri, puburi si restaurante, iar in sezonul calduros toate acestea isi scot terase pe mijlocul strazii.

Capacitatea de cazare

Casa ofera cazare Brasov avand o capacitate de 14 locuri. Acestea sunt impartite in camera dubla – twin economy, standard, superior sau turist si suita cu doua dormitoare. Camerele sunt decorate fiecare cu un stilul diferit, sunt luminoase, spatioase si bine incalzite. Sunt echipate cu grup sanitar propriu, tv, internet wireless, iar la cerere se ofera si serviciul de mic dejun.

Tarifele practicate de aceasta pensiune reflecta raportul calitate-pret, care este potrivit pentru veniturile tuturor.

Close