luni , noiembrie 28 2022
Home / Sport si Recreatie / Tabara Ski

Tabara Ski

Tabara Ski

Tabara Ski – locul perfect de a petrece o vacanta de neuitat. Fulgii de nea, veselia, schiatul – virajele perfecte ofera momente de neuitat. Imbunatatirea calitatii vietii este la cote maxime. Programele specializate sunt oferite de instructori calificati. Integrarea activitatilor sportive in viata de zi cu zi sunt un beneficiu al sanatatii individuale. Se vor organiza activitati diverse, cursuri de schi pentru adolescentii de toate varstele.

Nu vor lipsi activitatile distractive : diverse jocuri, discoteca, foc de tabara. Acestea se vor desfasura in aer liber, multa zapada si soare. Seara se vor viziona filme. Participantii vor petrece doua saptamani active intr-o locatie perfecta petrecerii vacantelor. In fiecare zi se vor organiza sesiuni de ski cu tematica adaptata categoriilor de varsta ale adolescentilor.

Tabara Ski

Tabara SkiPrintre avantajele si beneficiile oferite se numara in primul rand miscarea. Tinerii se vor deconecta. Activitatile recreative ii va distrage pe tineri din fata calculatoarelor si a televizorului. Se va pune accent foarte mare pe socializare. Adolescentii isi vor face prieteni noi. Tabara Ski dispune de un program foarte atractiv. Sunt prezentate toate activitatile specifice anotimpului rece. Se vor organiza sesiuni de ski pentru toate categoriile de varsta. Acestea se adreseaza cu preponderenta tinerilor. Categoriile de varsta acceptate sunt cuprinse intre patru si paisprezece ani. Instruirea acestora va fi efectuata de monitori de ski experimentati.

Li se va explica in detaliu fiecare pas pe care trebuie sa il faca. La inceput va avea loc o prezentare generala a echipamentelor de protectie. Intelegerea corecta a modului de utilizare a echipamentelor este foarte importanta. Fiind un sport cu risc de periculozitate ridicat, fiecare amanunt este important. Se pune accentul pe diminuarea riscului de accidentare, care se poate produce prin alunecare. Anumite elemente ale echipamentului sunt obligatorii cum ar fi castile. Instructorii calificati vor organiza grupe pe categorii de varste. Se vor face cursuri separat, care vor avea o durata determinata pentru tinerii de varste diferite.

Tabara Ski

Parintii au posibilitatea de a participa la sesiunile de ski organizate. Este recomandat ca acestia sa participe la supravegherea tinerilor, daca acestia au varste cuprinse intre patru si zece ani. Tabara Ski ar trebui sa fie principala alegere a parintilor pentru copii lor in sezonul rece.

Check Also

Carp Boilie

Carp Boilie

Carp Boilie Aleagnd cel mai bun Carp Boilie, veti lua o decizie foarte buna. Veti …

Close