duminică , aprilie 21 2024
Home / Servicii / Pret Creare Site

Pret Creare Site

Pret creare site

Va trebui sa va interesati de un Pret Creare Site. Stiind cu exactitate ce va doriti, veti putea afla mai rapid care este pretul potrivit. Pretul unui site este influentat de multe lucruri. In primul rand complexitatea sa va avea un cuvant important de spus. De asemenea, trebuie sa va interesati si de alte aspecte precum domeniul si host-ul site-ului respectiv. Avand toate aceste lucruri in vedere, veti putea estima un pret.

Costul cu domeniul este un prim aspect important. Un domeniu „.ro” costa cam 51 de euro. La un astfel de pret veti putea lua domeniul respectiv pe viata. Acest domeniu nu are o taxa anuala, deci el va putea fi achizitionat pe viata. Domeniul „.com” se adreseaza in special firmelor care planuiesc sa se adreseze pietei globale. Un astfel de domeniu este indicat daca firma voastra se va adresa acestei piete. Orice alt domeniu ar trebui evitat.

Pret Creare SitePret creare site

Serviciul de hosting este si el important. Dar rareori este inclus si in Pret Creare Site. O firma de acest fel va va oferi toate informatiile necesare. Ea va va spune ce fel de plan vi se potriveste mai mult. Va trebui sa alegeti planul ideal afacerii voastre. Firma de hosting se ocupa si de partea de securitate a site-ului. Exista numeroase firme de hosting dintre care veti putea alege. Aceste firme de hosting vor fi indicate pentru afacerea voastra.

Pretul site-ului va varia destul de mult. Acesta va creste sau va scadea in functie de site-ul pe care il realizati. Un site simplu de prezentare va costa undeva intre 500 si 2000 de euro. Pretul va varia in functie de functionalitatile pe care le va avea site-ul. Pretul va fi influentat si de optimizarea SEO. Aceste lucruri vor face site-ul sa fie mai apreciat de vizitatori. El se va afla si mai sus in cautari, deci va fi si mai popular.

Pret creare site

Un magazin online este in general mai scump. Pretul acestuia va depinde de numarul de produse aflate in magazin. Cele mai ieftine variante sunt WordPress, Joomla sau Drupal. Pretul unui astfel de magazin poate urca spre 1000 de euro.

Check Also

Angajari Studio Videochat

Angajari Studio Videochat

Masuri de precautie cand aplici pentru angajari studio videochat Datorita castigurilor foarte mari care pot …

Close