duminică , aprilie 21 2024
Home / Servicii / Pizza Brasov

Pizza Brasov

Pizza Brasov

O Pizza Brasov buna este mereu pe placul oricarei persoane. Cu toate ca in ziua de azi, un astfel de preparat este considerat a fi mai mult fast food, lucrurile nu au stat mereu asa. Acest fel de mancare inca mai este apreciat in Italia. Pizza este considerata in aceasta tara un fel de mancare foarte indragit. Ea este sanatoasa, fiind pentru italieni o mancare autentica. Povestea pizzei este destul de interesanta.

Pizza Brasov

Pizza BrasovPizza asa cum o stim azi a aparut in secolul al XVI-lea. Foccacia a fost cel mai probabil precursorul pizzei. Acest fel de mancare indragit si in ziua de azi, este foarte asemanator pizzei. Aceasta paine servita in mod traditional era apreciata de locuitorii Romei. Chiar si in Grecia se servea o paine asemanatoare celei din Italia. Ea era servita cu ceapa, ierburi si usturoi.

In secolul al XVI-lea, focaccia s-a transformat in pizza, dupa ce a fost descoperita America. Adaugarea rosiilor pe blatul de pizza era o practica intalnita in zonele sarace din sudul Italiei. Acesta este motivul pentru care aceasta mancare si-a facut destul de greu loc in alimentatia cotidiana a italienilor. Pe masura ce a trecut timpul, lucrurile au inceput sa se schimbe. Pizza Brasov a devenit din ce in ce mai apreciata. Aparitia mai multor topping-uri a schimbat perceptia tuturor italienilor fata de pizza.

Pizza Brasov

Reteta cea mai clasica de pizza este cea realizata din trei culori, rosul, albul si verdele. Aceasta pizza a primit numele de Margherita. Aceasta pizza este speciala datorita faptului ca are culorile steagului italian. Se spune ca reginei Margherita i-a placut foarte mult acest fel de mancare. Ea s-a decis sa-i dea numele sau. Popularitatea pizzei a crescut in timp, ea ajungand si peste ocean, in America.

Acest fel de mancare a fost primit cu bratele deschise de americani. Americanii au inceput sa consume Pizza Brasov atunci cand se aventurau in cartierele imigrantilor. Din Statele Unite, pizza a inceput sa se raspandeasca in toata lumea. In ziua de azi, acest fel de mancare este unul foarte popular. El este apreciat foarte mult de toate popoarele lumii.

Check Also

Angajari Studio Videochat

Angajari Studio Videochat

Masuri de precautie cand aplici pentru angajari studio videochat Datorita castigurilor foarte mari care pot …

Close