duminică , aprilie 21 2024
Home / Casa si Gradina / Interventii Urgente Instalatii Electrice

Interventii Urgente Instalatii Electrice

Cateva semne ca aveti nevoie de interventii urgente instalatii electrice

Stiati ca exista semne clare care pot arata faptul ca aveti nevoie de interventii urgente instalatii electrice? Exista persoane care sunt constiente de existenta acestor semne, si care cauta solutii pentru remedierea problemelor.

Exista insa si persoane care nu sunt constiente de aceste semne. In cazul acestora, sansele de a avea nevoie de interventii de urgenta din partea electricianului sunt foarte mari.

Va prezentam asadar in continuare cateva semne clare ca instalatia electrica nu functioneaza la capacitate maxima. Cand observati fiecare sau doar unul dintre aceste semne, luati legatura cu electricianul dvs.

Semne ca este nevoie de interventii urgente instalatii electrice

Aceste semne de avertizare nu sunt zgomotoase, dar sunt grave. Iata indicii linistite ca locuinta dvs. poate avea o problema electrica majora.

1. Prize fierbinti

Multe aparate electrice genereaza caldura in timpul functionarii. Cu toate acestea, priza in sine nu ar trebui sa se incalzeasca niciodata. Daca observati caldura la o priza, deconectati imediat orice cablu si nu utilizati priza pana cand nu puteti remedia problema.

Interventii Urgente Instalatii ElectricePlacile de acoperire a comutatoarelor trebuie tratate in acelasi mod, cu o singura exceptie. Intrerupatoarele de intensitate se incalzesc in mod obisnuit la atingere, deoarece disipeaza excesul de energie electrica pentru a crea efectul de estompare.

Cu toate acestea, chiar si placile de acoperire ale comutatorului variatorului nu ar trebui sa fie niciodata incomod de fierbinte la atingere. Excesul de caldura este motivul pentru care ar trebui sa verificati intotdeauna puterea inainte de a instala un intrerupator. Fireste, daca nu aveti cunostinte in aceasta activitate ar trebui sa luati legatura cat mai repede.

2. Lumini palpaitoare

Sigur, filmele de la Hollywood ne-ar face sa credem ca luminile palpaitoare ale casei sunt un gest cat se poate de romantic. Dar este mult mai probabil sa existe o conexiune electrica slabita.

Daca palpairea este continuta intr-un singur corp de iluminat, solutia este de obicei destul de simpla. Daca afecteaza mai multe lumini sau camere, atunci problema este probabil mai departe in circuit.

De ce sa alegeti Interventii Urgente Instalatii Electrice? Daca intreaga casa palpaie, problema poate fi in cutia de intrerupere sau la instalatia de utilitati din afara casei tale. In acest caz, cel mai bun pariu este sa contactati un electrician autorizat pentru a se ocupa de depanare pentru dvs.

3. Cablaj din aluminiu

La sfarsitul anilor ’60 si inceputul anilor ’70, preturile ridicate ale cuprului i-au determinat pe constructorii de case sa execute servicii electrice folosind sarma de aluminiu cu un singur fir.

Testele de laborator au aratat ca sarma de aluminiu era un inlocuitor potrivit pentru cuprul, asa ca parea o modalitate buna de a mentine costurile scazute. Problema a fost ca aluminiul expus se oxideaza mult mai rapid decat cuprul, generand caldura si ducand la riscuri de incendiu.

In conditii de laborator perfect controlate, aceasta nu a fost o problema. Dar in mediul imperfect din lumea reala al casei dvs., cablajul din aluminiu (in special in circuitele de ramificatie) erau un pericol de incendiu.

De aceea, aluminiul nu mai este folosit pentru cablarea circuitelor de ramificatie rezidentiale. Conform cercetarilor, casele cu cabluri din aluminiu pot avea de pana la 55 de ori mai multe sanse de a suferi daune provocate de incendiu. Exista cateva moduri de a aborda cablarea existenta din aluminiu, de la utilizarea conectorilor specializati pana la o recablare completa la domiciliu.

Daca banuiti ca locuinta dvs. are cabluri din aluminiu, merita sa sunati la un electrician autorizat pentru a discuta optiunile.

Check Also

Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

Unde pot fi instalate ferestrele cu geamuri termopan Brasov? Atunci cand vine vorba despre cele …

Close