duminică , aprilie 21 2024
Home / Imobiliare / Garsoniera Subcetate Residence

Garsoniera Subcetate Residence

Ce trebuie sa urmaresti cand cumperi o garsoniera subcetate residence?

Visul multora dintre brasoveni este acela de a-si cumpara propria garsoniera subcetate residence. Unii dintre cei care au acest vis locuiesc deja intr-o astfel de locuinta, insa garsoniera este inchiriata.

Acest articol iti prezinta in continuare cateva detalii pe care trebuie sa le cunosti atunci cand vrei sa alegi o garsoniera. Tine cont de ele pentru ca vei face o achizitie importanta.

A cumpara o locuinta, fie ea chiar si o garsoniera este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le faci in decursul vietii. Locuinta reprezinta cea mai importanta achizitie si investitie in acelasi timp pe care o faci. Asadar, iata ce trebuie sa stii cand alegi o astfel de proprietate!

Garsoniera subcetate residence: Alegerea locuintei

Exista diversi factori care conteaza foarte mult atunci cand iti alegi locuinta. Fiecare dintre acesti factori este important, deci merita analizat cu atentie.

1. Zona in care se afla locuinta

Fara doar si poate, unul dintre cele mai importante detalii care conteaza atunci cand vrei sa alegi o garsoniera este zona in care aceasta se afla. Vei putea gasi garsoniere in Brasov la preturi atractive in mai multe zone ale orasului.

Garsoniera Subcetate ResidenceOrienteaza-te insa spre o garsoniera subcetate pentru ca zona este una fascinanta. Cele mai frumoase si mai moderne locuinte recent construite din oras le gasesti in zona respectiva.

Este foarte important ca zona sa fie una linistita, sa te simti in siguranta la orice ora din zi si din noapte. Aceasta zona mai sus mentionata reprezinta alegerea ideala si din acest punct de vedere.

2. Facilitatile din zona

Este foarte important ca zona in care urmeaza sa te muti sa aiba cat mai multe facilitati de oferit. Este important ca mijloacele de transport in comun sa aiba statii cat mai aproape de viitoarea ta locuinta.

Este de asemenea important sa ai in apropiere un spital si un cabinet medical, farmacii, magazine/supermarket-uri, scoli si gradinite, etc. Cu cat exista mai multe facilitati in zona, cu atat mai avantajos este sa te muti intr-o astfel de locatie.

3. Locuinta propriu zisa

Este foarte important sa pui pret si pe locuinta propriu zisa. Atunci cand investesti bani in achizitia unei locuinte ai doua optiuni. Fie alegi o garsoniera la cheie, in care urmeaza doar sa te muti, fie alegi o garsoniera pe care o amenajezi dupa cum doresti.

Trebuie mentionat faptul ca o usa metalica la intrare, usile de interior noi, pardoseala noua, ferestrele termopane, centrala termica si electrocasnicele urca mult pretul locuintei.
Merita insa sa investesti bani inainte sa te muti intr-o garsoniera subcetate. Vei avea parte de tot confortul de care ai nevoie pentru a duce o viata lipsita de griji.

4. Etajul locuintei

Conteaza foarte mult si etajul la care se afla garsoniera. Multe persoane prefera sa se orienteze spre garsonierele de la parter. Le este mult mai usor sa intre in interior sau sa paraseasca locuinta decat daca aleg o garsoniera la etaj.

Aici insa depinde foarte mult si de preferintele fiecaruia. Garsonierele de la parter au preturi mai mici, la fel ca acelea de la ultimul etaj. Cele de la etajele intermediare sunt cele mai scumpe.

5. Pretul locuintei

Nu in ultimul rand, pretul este un factor important de luat in considerare cand alegi o garsoniera subcetate residence. Toti factorii pe care i-am enumerat in randurile de mai sus influenteaza pretul unei garsoniere si a unei locuinte in general.

O garsoniera insa este cea mai ieftina locuinta pe care o poti achizitiona. Este mult mai ieftina in comparatie cu o casa. Chiar si comparativ cu un apartament cu doua camere poate fi cu 40 – 50% mai ieftina. Cu cat locuinta este mai spatioasa, cu atat pretul este mai mare.

Acestea sunt asadar detaliile carora trebuie sa le acorzi o mare importanta atunci cand vrei sa alegi o garsoniera. Tine cont de fiecare detaliu in parte si in final vei reusi sa alegi o locuinta potrivita nevoilor tale!

Check Also

Garsoniere In Constanta

Garsoniere In Constanta

Garsoniere In Constanta De ce sa optati pentru aceste Garsoniere In Constanta care au preturi …

Close