sâmbătă , decembrie 2 2023
Home / Servicii / Epilare Definitiva

Epilare Definitiva

Trebuie sa ma tem de o epilare definitiva?

Procedura de epilare definitiva cu laser reprezinta solutia perfecta pentru a elimina firele de par de pe corp. indiferent de faptul ca se doreste eliminarea firelor nedorite de par din zona inghinala sau axilara, de pe maini sau de pe piciare, de pe fata sau de pe gat, nu exista o solutie mai eficienta decat acest tratament corporal.

Exista motive de ingrijorare pentru o epilare definitiva?

Cele mai multe persoane care inca nu sunt decise daca a sosit intr-adevar momentul ideal sa opteze pentru acest tratament, se intreaba daca exista motive de ingrijorare cu privire la procedura.

Epilare DefinitivaLe este teama sa nu aiba parte de o durere la fel de mare sau chiar mai mare decat cea pe care au resimtit-o de fiecare data cand au optat pentru epilarea cu ceara. Le este de asemenea teama sa nu aiba parte de senzatii de usturime sau de mancarime, senzatii aparute de regula dupa ce au folosit aparatul de ras.

Este firesc sa apara astfel de temeri din moment ce metodele respective de epilare nu sunt tocmai potrivite. Avem insa vesti bune in ceea ce priveste epilarea definitiva cu laser.

Din fericire, acest tratament corporal nu este deloc dureros astel ca femeile care se gandesc la aceasta metoda pentru eliminarea firelor de par de pe corp, isi pot lua o piatra de pe inima. De asemenea, nici nu provoaca mancarime sau usturime in zona tratata si nici nu exista riscul de a aparea infectii ale pielii in zona tratata si nici nu va fi iritata zona.

Cat de mult dureaza rezultatele?

Cat de mult dureaza rezultatele dupa o epilare definitiva doresc de asemenea sa afle multe doamne si domnisoare. Daca in ceea ce priveste epilarea cu ceara firele de par apar dupa cateva zile, la fel ca si in cazul utilizarii aparatului de ras, epilarea cu laser este total diferita.

Firele de par vor mai aparea izolat pe zona tratata, dupa aproximativ 15 ani, daca se efectueaza anual cate o sedinta de epilare de intretinere. Deci, este lesne de inteles ca aceasta metoda este cea mai eficienta din toate punctele de vedere.

Check Also

Angajari Studio Videochat

Angajari Studio Videochat

Masuri de precautie cand aplici pentru angajari studio videochat Datorita castigurilor foarte mari care pot …

Close