duminică , aprilie 21 2024
Home / Servicii / Condus Defensiv

Condus Defensiv

Condus defensiv

Normele de Condus Defensiv sunt foarte importante. Fiecare dintre noi ar trebui sa tina cont mereu de aceste norme. Avandu-le in vedere, sansele unui accident vor fi mult mai mici. Multe dintre accidentele auto au loc datorita soferilor. Ei obisnuiesc sa conduca imprudent sau folosesc o viteza neadaptata conditiilor de drum. Ar fi bine astfel sa aveti in vedere condusul defensiv. Acest tip de condus este indicat in multe situatii.

Condus defensiv

Condus DefensivTrebuie sa tineti cont de cateva aspecte importante. In primul rand, analizati-va cu atentie masina. Verificati rotile, nivelul de ulei si luminile. Este foarte important sa faceti aceste verificari inainte de a pleca din localitate. Nu uitati sa va puneti centura de siguranta. Acesta este cel mai important sfat dintre toate. Centura va va scapa de probleme si va va putea salva chiar viata in unele situatii. Chiar si un impact la o viteza de 60 km/h va poate provoca probleme grave.

Atunci cand conduceti ar trebui sa fiti cat mai vizibili. Importanta vizibilitatii o poate explica orice instructor de Condus Defensiv. Aprindeti de fiecare data luminile de intalnire. De asemenea, semnalizati-va in permanenta toate intentiile. O masina cu farurile deschise este mult mai vizibila pentru ceilalti soferi. Nu uitati sa semnalizati chiar si pentru pietoni.

Condus defensiv

Un alt lucru de care sa tineti cont este sa va concentrati doar pe sofat. Nu trebuie sa faceti alte lucruri atunci cand sofati. Este important astfel sa folositi handsfree. Un alt lucru esential atunci cand sofati este sa fiti cat mai calmi. Nu raspundeti niciodata provocarilor altora. De asemenea, nu incercati sa-i educati pe ceilalti in trafic. Condusul nervos va duce mereu la ambuteiaje. De asemenea, acest tip de condus duce la accidente. Nu trebuie sa intrati intr-o competitie cu voi insiva.

Condus Defensiv – Trebuie sa aveti in vedere si sa va asigurati in oglinzi atunci cand sofati. Este bine ca odata la maximum 10 secunde sa va asigurati. Asigurati-va atat la ce este inainte, cat si in laterale, dar si in spate. Cand intrati intr-o intersectie reduceti de fiecare data viteza. Mare parte din accidentele rutiere sunt cauzate de viteza in intersectii. Tineti cont de aceste lucruri importante.

Check Also

Angajari Studio Videochat

Angajari Studio Videochat

Masuri de precautie cand aplici pentru angajari studio videochat Datorita castigurilor foarte mari care pot …

Close