duminică , aprilie 21 2024
Home / Servicii / Certificat Energetic Brasov

Certificat Energetic Brasov

Certificat energetic Brasov

Puteti sa va orientati catre o firma care va ofera un certificat energetic Brasov. O astfel de firma va fi pe placul vostru. Este foarte important sa obtineti un astfel de certificat. Veti vedea ca el va va ajuta sa aveti facturi mai mici la intretinere. Persoanele care inchiriaza sau cumpara o locuinta vor putea compara performanta energetica a imobilelor. Ele isi vor face astfel o parere cu privire la imobilele pe care le vor cumpara sau inchiria.

Certificat energetic Brasov

Acest certificat energetic este foarte important. El a devenit obligatoriu in toate tranzactiile imobiliare. Este important un astfel de certificat, atat in cazul inchirierii, cat si in cel al vanzarii unui imobil. Proprietarul va avea obligatia de a prezenta potentialilor clienti o copie a certificatului de performanta energetica.

Certificat Energetic BrasovUn astfel de Certificat Energetic Brasov prezinta mai multi indicatori. Cel mai important indicator este cel al clasei energetice. Clasa energetica poate porni de la A si poate ajunge pana la G. De asemenea, certificatul mai prezinta si consumul anual de energie. In acelasi timp, el ofera si date cu privire la indicele de emisii echivalent CO2.

Clasa energetica si consumul anual de energie sunt date foarte importante. Aceste lucruri spun multe despre facturile la energie pe care le veti plati. Introducerea certificatului va ajuta cumparatorii sa evite locuintele prost izolate. De asemenea, ei vor putea evita chiar si locuintele care necesita un consum mare de energie.

Certificat energetic Brasov

Fara certificat, nu se vor putea face tranzactii. Obtinerea certificatului este obligatorie pentru vanzarea unei locuinte. De asemenea, un astfel de certificat este ideal si pentru inchirierea acesteia. Fara certificat, orice tranzactie este nula. Proprietarul este cel responsabil de obtinerea unui astfel de certificat. El trebuie sa prezinte o copie a documentului oricarui potential cumparator sau chirias. Certificatul se va preda astfel in original noului cumparator.

Un astfel de Certificat Energetic Brasov este valabil pentru 10 ani de la intocmirea acestuia. In caz de lucrari de renovare majora, este necesara o reinnoire a certificatului. Pentru a obtine documentul, proprietarul trebuie sa se adreseze unui auditor energetic. Acesta ii va oferi toate informatiile importante.

Check Also

Angajari Studio Videochat

Angajari Studio Videochat

Masuri de precautie cand aplici pentru angajari studio videochat Datorita castigurilor foarte mari care pot …

Close