duminică , aprilie 21 2024
Home / Constructii / Case Pe Structura De Lemn

Case Pe Structura De Lemn

Case Pe Structura De Lemn

Decizia constructiei unei locuinte nu este una de grabit. Inainte de a opta pentru o casa pe structura de metal si/sau beton, trebuie sa luati in vedere si alegerea unor Case Pe Structura De Lemn. In urmatoarele randuri va voi prezenta avantajele si dezavantajele sincere ale achizitionarii unei case de acest tip.

Case Pe Structura De LemnAtunci cand incepeti colaborarea cu o Firma Constructii Case Din Lemn de incredere veti avea siguranta ca locuinta va fi finalizatat extrem de repede. Acesta fiind unul dintre avantaje. Deoarece, dupa uscarea fundatiei, dureaza in jur de 5 zile ridicarea intregii constructii. Acest lucru este impresionant. Luand in calcul ca o casa din alte materiale dureaza chiar si luni sau ani de zile sa fie ridicate.

Un alt avantaj este izolatia termica extrem de efectiva. Deji peretii sunt mult mai subtiri, acestea contin materiale izolante de calitate. Care ajuta la mentinerea caldurii in timpul iernii. Dar peretii subtiri au si un dezavantaj. Deoarece acestia nu izoleaza si fonic.

Deasemena, o casa din lemn este extrem de ieftina. Pentru maxim 20,000 euro veti beneficia de o locuinta de aproximativ 50-60 mp. Care va poate costa dublu cand vine vorba de un apartament.

Un al doilea dezavantaj trebuie mentionat, iar acesta este rezistenta mai scazuta in timp a lemnului, fata de alte materiale ca fierul sau betonul. Dar exista numeroase metode care ajuta la prelungirea rezistentei intregii locuinte.

Check Also

Containere De Locuit

Containere De Locuit

Exista containere de locuit avantajoase? Stiati ca multe persoane care nu dispun de un buget …

Close