miercuri , iunie 12 2024
Home / Excursii si Tabere / Tabara de ski

Tabara de ski

Tabara de ski

CS organizeaza in fiecare iarna atat cursuri de ski cat si o tabara de ski de neuitat. Miscarea si aerul curat sunt esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a organismului. Din acest motiv, CS va invita la miscare in anotimpul rece. Taberele sunt o buna oportunitate pentru ca micutii dumneavoastra sa se dezvolte atat pe plan fizic cat si emotional.

Ce contine pachetul de tabere de ski?

Tabara Ski - Tabara de skiTabara de ski de la CS include cazare pntru 5 nopti la Cabana Andi. Copiii dumneavoastra vor beneficia de mic dejun, pranz, gustare si cina. De asemenea, acestia vor avea oportunitatea de a participa la diverse activitati. Printre acestea se numara ateliere de gatit si de creatie, jocuri si activitati de cabana si nu numai.

Orice lectie de ski oferita pe durata taberei se desfasoara in conditii maxime de siguranta. Copiii sunt atent monitorizati de catre instructorii autorizati ai echipei CS. Se va asigura si echipamentul de ski necesar. Acesta include clapari, skiuri, casca si skipass. Se vor organiza focuri de tabara, copiii vor merge la patinoar sau la o lectie de snow-tubing.

Tabara de ski CS – ce vor invata copii?

Tabara de ski de la Clubul Sportiv reuseste sa imbine intr-un mod excelent sportul si joaca. Desi este o activitate placuta, aceasta tabara va incorpora si respectarea anumitor reguli. Asadar, micutii dumneavoastra vor dobandi noi deprinderi si vor invata sa se adapteze unui program comun. Prin respectarea programului impus, copiii vor dobandi un plus de disciplina.

Tabara este locul ideal pentru a lega prietenii si de a realiza anumite asteptari. Copiii pot sa isi dezvolte abilitatile sportive sis a se mentina in forma in acelasi timp. Din experienta noastra de-a lungul anilor, putem spune ca toti micutii pleaca acasa fericiti la final de tabara. Va stam la dispozitie pentru orice intrebare sau nelamurire, pentru a va asigura ca tabara se desfasoara in conditii de siguranta.

Close